logo

Gizlilik Politikası


Kişisel verilerinizin korunması, SosyalKazanc'ın müşterilerle ve üçüncü taraflarla olan ilişkisindeki endişelerinden biridir. SosyalKazanc, gizliliğinizi her zaman korumak ve garanti altına almak için, Kişisel Verilerin Korunması ('KVKK') 24 Mart 2016 tarihli Kanununda yer alan hükümlere uygun olarak, sizi bilgilendirir; kayıt formunu doldurup www.sosyalkazanc.com.tr adresindeki kayıt butonuna tıklayarak kabul etmeniz durumunda, kişisel bilgileriniz yasal sebeplerden dolayı sorumlu oldukları SosyalKazanc'a ait dosyalardan alınacak ve işlenecektir.


Kullanıcı, kayıt formunu tamamen doldurmalıdır. Aksi takdirde SosyalKazanc, Portal'da sunulan hizmetleri sağlayamayacak. Özellikle, çevrimiçi mağazada çalışabilmek için Kullanıcı ayrıca bu amaçla kayıt formunda belirtilen kişisel verileri sağlamalıdır. Kullanıcı, bu Portal'a erişim için sağlanan tüm bilgileri ve bu Portal'ı kullanırken gerçek, eksiksiz, doğru ve o zamana kadar güncel tutmayı taahhüt ettiğini beyan eder. SosyalKazanc, kişisel verilerinizin toplanmasının aşağıdaki amaçlarla üretildiğini bildirir:


  1. Portalımız aracılığıyla erişebileceğiniz hizmetleri sunabilmek için, Genel Kullanım Koşullarında bir açıklaması bulunan ve her Kullanıcının görselleştirmesi gerekmektedir.

  2. SosyalKazanc ürünlerinin yanı sıra iş grubundaki şirketlerin, ürün, hizmet, teklif, promosyon ve diğer reklam faaliyetleri ile ilgili ticari ve reklamcılık işlemleri için.

  3. Pazar eğilimlerinin anketlerini, istatistiklerini ve analizlerini yapmak. SosyalKazanc ayrıca, sunucumuzun bilgisayarınıza çerez dosyaları gönderebileceğini size bildirir; bu da, sizi bir kullanıcı olarak daha iyi tanımamıza ve ileride bu şekilde ve ilgilenmeniz doğrultusunda portalımız aracılığıyla kişiselleştirmemize izin verir. Her durumda, bilgisayarınızı bu tür çerezlerin yüklenmesini reddedecek şekilde ayarlama olanağına sahipsiniz.

KVKK hükümlerine uygun olarak, Kullanıcı, SosyalKazanc'a ticari amaçlı anlaşmalara erişen tedarikçilere şahsi veriyi iletme, yalnızca sözleşmeli hizmetlerin ve amaçların yerine getirilmesi için bunları kullanması için SosyalKazanc'a açık bir şekilde yetki verir.


Bu yetkilendirme, geriye dönük etki olmadan herhangi bir zamanda iptal edilebilir.


Ayrıca Web Sitesinin herhangi bir bölümünde toplanan ya da SosyalKazanc ile olan ilişki boyunca Kullanıcı tarafından sağlanan fiziksel kişilerle ilgili kişisel verilerin yanı sıra kurulan ilişkinin sonucunda toplanan kişisel verilerin, SosyalKazanc'a ait kişisel verilerin dosyalarına dahil edilecektir.


Bu dosya, kullanıcıların yanı sıra SosyalKazanc'dan gelen iletişimleri talep eden hizmetleri sağlamak için gerekli verileri içerecektir.


Ayrıca, web sitenizi tercihlerinize veya ihtiyaçlarınıza uyarlayarak hizmetlerimizi genişletmek ve geliştirmek, yeni ürün ve hizmetler tasarlamak ve herhangi bir yolla anket göndermek için ilgi duyduğunuz mal ve hizmetler hakkında bilgi göndermek de amaçlanmıştır. , aksi belirtilmedikçe yanıt gönüllüdür.


Kayıtlar gibi web üzerinde olabilecek formların 'yıldız işareti' (*) ile işaretlenmiş alanları olabilir, bunlar zorunludur ve bu alanları doldurmamak Kullanıcı'nın Hizmetlerini tamamen veya kısmen beğenmesini engelleyebilir ve Web sitesi tarafından sunulan bilgiler.


FanporFan will use your personal data for the following purposes:


  1. İsminizdeki bir kullanıcı hesabını açmak ve yönetmek, böylece hizmetlerimizdeki tüm işlevleri kullanabilmeniz, bunlarla sınırlı olmamak üzere kullanıcı hesabınızda gelir elde etmeniz, yarışmalara katılmanız ve istediğiniz alışverişleri yapabilmeniz için.

  2. Sorularınızı veya yorumlarınızı Müşteri Hizmetimiz aracılığıyla e-postayla alma imkânı.

  3. Adil oyun ile ilgili yasal gerekliliklerin ve süreçlerin yanı sıra, yaş doğrulaması da dahil olmak üzere, çevrimiçi kuralların düzenlenmesi ve güvenlik kurallarına uyumu onaylamak.

  4. Önceden onayınızı vereceğiniz takdirde, size gelecekteki promosyonlar ve diğer SosyalKazanc faaliyetleri hakkında yanı sıra düzenleyici değişiklikler veya teknik güncellemeler gibi hizmetin kullanımı ile ilgili iletişimler hakkında bilgi verin.

  5. Sözleşmeye bağlı yükümlülüklerimize uygunluğu sağlamak için gerekli olan ek kullanımlar için.


KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU Kanun Numarası : 6698 Kabul Tarihi : 24/3/2016


Veri koruma kurallarına uygun olarak, kullanıcı herhangi bir zamanda, iletişiminizin kaydedildiği veya gönderildiği e-posta adresini kullanarak destek@sosyalazanc.com.tr ile iletişime geçerek erişim, düzeltme, iptal ve muhalefet haklarını kullanabilir.